Joyetech eGo AIO review

Joyetech eGo AIO review

Joyetech eGo AIO is een kleine smalle e-sigaret met een tank inhoud van 2 ml. AIO staat voor All In One. En dat is het ook precies…op de e-liquid na.

Joyetech eGo AIO review

In de verpakking vinden we:

 • 1 x eGo AIO
 • 2 x SS316 0,6 ohm coils
 • 1 x Oplaad USB kabel
 • 1 x Korte handleiding
 • 1 x extra kunststof drip tip (op de AIO zelf zit een anti spit back drip tip)
 • 1 x echtheid authenticatie papiertje met scratch code

Op het internet kun je alle ins en outs over dit kleine ding te weten komen. In deze Joyetech eGo AIO review ga ik het slechts over mijn ervaring hebben. Hoe je de e-sigaret vult, oplaad, coil verwisseld of een ander kleurtje instelt is heel makkelijk in de gebruiksaanwijzing te vinden.

Het gebruik

Ik heb de coil geprimed zoals aangegeven in de handleiding. Dit houdt in dat je 5 a 6 druppels e-liquid in je nieuw coil laat lopen, dit voorkomt dry hits. Vervolgens monteer je de coil zodanig dat er geen spleet meer zit tussen de coil en de topcap in. Mocht je dit niet goed doen, heb je kans op borrelen en sputterende situaties.

Vervolgens vul je de tank tot het max. streepje. Op de dual color uitvoering van de AIO is dat het punt waar de twee kleuren in elkaar over gaan. Je hoeft niet te proberen het voller te gooien, dit zorgt voor lekkage en plakkende handen.

Dan is de AIO gereed voor het dicht draaien. En precies in deze handeling, kan het fout gaan. Als je de AIO niet dicht draait op de juiste manier, krijg je veel spit back (spetters in de mond), geborrel en kan het zo zijn dat je mondstuk super heet wordt.

De ervaring

De eerste keer dat ik de AIO gereed had ging het eigenlijk direct fout. Veel geborrel, spit back en een gloeiende drip tip. Ik was not amused. Andere coil er in gedaan, ging 5 hijsjes goed maar daarna dezelfde problemen. Op internet las ik hier en daar dat sommige ook last hadden van borrelen alleen dat dit verdween nadat de coil een beetje was ingewerkt. Bij mij ging het niet weg, het werd alleen maar erger. Op een gegeven moment borrelde de AIO zo erg dat de coil verstopt was met e-liquid en het net leek alsof ik de e-sigaret vacuüm zoog. Dit kan niet waar zijn dacht ik. Arme beginners, je zou maar willen stoppen met roken en dan dit voorgeschoteld krijgen.

Na heel vaak de AIO weer droog te hebben gemaakt en het weer getest te hebben, kwam ik er achter dat het zit in de manier van dichtdraaien. En uiteraard in combinatie met hoe vol je de tank vult en of de coil wel of niet goed aangedraaid is.

Als je de tank gevuld hebt tot het max. streepje, en je coil goed vast zit (niet strak strak, maar goed genoeg)… dan draai je de tank dicht en probeer je zoveel mogelijk de topcap ring (airlfow ring) naar beneden te drukken. Anders verwoord; je probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van de kindersluiting-functie-ring. Kortom je drukt goed je topcap tegen je tank aan, houd de topcap stil en draai vervolgens de tank/e-sigaret vast aan de topcap. Hierdoor houd je de airfholes continue dicht. Althans dat probeer je, want je moet toch een keer overpakken.

Met dat je namelijk de tank dichtdraait ontstaat er een druk in de tank, de liquid zoekt een weg naar buiten. En dit zou kunnen door de airholes. Door deze dicht te houden tijdens het dichtdraaien voorkom je dat de liquid op plaatsen komt waar het niet moet zijn. Dit voorkomt borrelen, spetteren en het heet worden van de drip tip.

Wat deed ik dus eerst verkeerd; ik drukte niet hard genoeg de topcap ring naar beneden als ik de tank dicht draaide. Eigenlijk deed ik het niet verkeerd, want zo krampachtig als ik het nu moet doen, slaat ook nergens op.

De ene heeft het wel, de andere niet…

Waarom sommige mensen er juist wel last van hebben en andere niet is voor mij een raadsel. Ik denk omdat sommige van nature al veel meer druk zetten op de topcap bij het dichtdraaien. Ik heb niet kunnen ondervinden of het aan de liquid lag (VG gehalte).

Ook zou het kunnen zijn dat de ene AIO e-sigaret meer speling heeft op de airflow ring dan de andere.

Feit blijft dat het een probleem is bij sommige en dus ook bij mij.

Oplossing

Een oplossing kan zijn om de top cap eraf te halen, de coil te drogen, het mondstukje uit te blazen en alles weer in elkaar te zetten.

Wat je ook kunt doen is zwaaien met je AIO. Je neemt de AIO stevig in de hand met het mondstuk naar boven en je zwaait hard met je arm. Zo zwaai je de druppels eruit. Doe dit wel met enige snelheid en kracht. Hierna kun je gewoon weer vrolijk verder dampen.

Het heet worden

Bij mijn exemplaar is het zo dat de AIO eerst borrelt, dan spettert en dan erg heet wordt. Ik heb het niet over een normale cyclus van warm worden, nee echt super heet. Mocht dit nu ontstaan, dan moet ik de AIO open draaien en zorgen dat ik dit op de juiste manier weer dichtdraai. Hiermee neemt het borrelen af maar het heet worden blijft. Daarom is enkel het open en dicht draaien niet voldoende. Je zult de coil ook los moeten draaien en deze boven op droog moeten maken, evenals het aansluitingspunt waar je coil tegen aankomt. Blaas je topcap desnoods even helemaal liquid vrij door in de drip tip hard te blazen. Uiteraard als de topcap los van de tank is. Als de topcap, airflow ring driptip, alle gaten en de coil droog zijn, kun je pas de tank op de juiste wijze dicht draaien.

Het verwisselen van de coil terwijl er binnen in de airflow ring van de top cap nog e-liquid zit, geeft geen verbetering. Want als het gedonder is begonnen, kom je er haast niet vanaf.

Conclusie

Als ik heel eerlijk ben; ik vind het een rot ding in gebruik en zou mijn exemplaar dan ook zeker geen beginner aanraden. Het mag dan wel childproof en leakproof zijn; beginnerproof is het duidelijk niet.

Het was voor mij in het begin onaangenaam, eigenlijk gewoon niet dampbaar.

Nu ik het dan eindelijk het krampachtige ‘nieuwe dichtdraaien’ onder de knie heb, kan ik eindelijk lekker dampen op de Joyetech eGo AIO. Het duurt even voordat de smaak van je liquid goed door komt, omdat er een redelijk fabriekssmaakje aan de coil zit. Eenmaal een halve tank verder is de smaak goed en kun je lekker dampen.

De damp ontwikkeling is precies zoals je verwacht bij een wat kleiner model e-sigaret. Het vullen gaat ideaal, geen kleine vulgaatjes, maar gewoon een groot gat waar elke pipet of flesje inpast. Ook is het formaat heel mooi en vuurt deze lekker.

Ik raad dit product zoals ik het heb ondervonden niet aan, aan beginners die nog nooit een e-sigaret hebben aangeraakt. Je zal maar net deze problemen hebben en er niet uit komen.

Wie raad ik het dan wel aan? Ja eigenlijk niemand, de nadelen zijn groter dan de voordelen. Want ook al draai je de AIO ‘perfect’ dicht, kans dat er net op het verkeerde moment toch de airholes iets open gaan, is groot. Het is mij allemaal iets te omslachtig. Het plug and play verhaal is een beetje verloren gegaan mijn inziens.

Hopelijk heb je wat gehad aan deze review! Veel succes met de AIO en vape on!

[ratings]

Categories:

47 reacties op “Joyetech eGo AIO review”

 1. Carla schreef:

  Misschien had ik (nog) beter moeten zoeken naar reviews over deze e-smoker. Heb hem als beginner van de week gekocht. Gisteren uitgeprobeerd en inderdaad dezelfde ervaring als jij. Ik vind het nu al een rotding. Ik zit nog niet helemaal in de kretologie van de e-smoker, dus zal je verhaal nog diverse keren moeten lezen om te trachten dat ding fatsoenlijk werkend te krijgen. Anders toch maar iets anders kopen.

 2. 2Vape schreef:

  Het was huilen met de pet op. Maar als de ego AIO het eindelijk goed doet, heb je er ook wel wat aan.
  Als er termen zijn die je wat breder uitgelegd wil hebben, geef maar een gil.
  Let wel dat je elke keer als het niet goed is, je eigenlijk helemaal van voor naar achter moet werken. Dus weer de coil los draaien, deze droogmaken, het ‘dekseltje’ (=top cap) ook helemaal droogmaken. Coil weer goed vast van de top cap draaien, dat er geen spleet meer tussen de coil en het schroefdraad van de topcap zit. Vervolgens draai je je tank dicht door goed op de top cap ring de duwen…. En hopen dat ie dan maar normaal doet.

  Overigens ben ik zelf van mening dat het product niet naar behoren werkt, je zou altijd een beroep kunnen doen op je garantie.

  Goodluck… Zo ver het wil lukken.

 3. Carla schreef:

  Klinkt niet echt bemoedigend, maar ga het toch proberen vanavond. Weet nu ongeveer wat atomizer, clearomizer, coil betekenen.Top cap kende ik nog niet. Het is gewoon een studie erbij 🙂

  Als ik er problemen mee blijf houden, ga ik zeker contact opnemen met de leverancier.
  Bedankt voor de goede uitleg. Ik ga ermee aan de slag.

  Ben me trouwens nu tevens aan het verdiepen in het combineren van e-liquids, want de liquid (tobacco) die erbij zit, vind ik niets. Uitdaging!

  Will keep you informed.

 4. Katleen Blondeel schreef:

  Ik heb ook dezelfde ervaring hebt met zelfs 2 zo’n toestellen na ongeveer één maand. (ik had er voor alle zekerheid eentje als back-up gekocht!) Ik raad de JOYTECH AIO zeker af voor beginnelingen. Bij de Vaporshop te Kontich, Antwerpen, heb ik dus de dienst na verkoop gecontacteerd hebt en daar konden ze mij niet helpen, straffer nog, ze beweerden dat er nog niemand was die met de JOYTECH AIO problemen heeft en dat het aan mij zou liggen.

 5. Carla schreef:

  Ik heb daarom maar niet de moeite genomen om te reageren naar de leverancier, maar ben zelf op onderzoek uitgegaan. Functioneert nu al een heel stuk beter. Af en toe nog gepruttel. Heet worden is (momenteel) over.
  Heb nu ander probleem. Ik heb na ontvangst de originele drip tip (heet dat geloof ik) vervangen voor de doorschijnende. Ik krijg nu de originele zwarte niet meer terug. Hij valt er vanaf.
  Wederom op onderzoek dus.

 6. 2Vape schreef:

  Spijtig te horen. Maar je bent zeker niet de enige met dit probleem. En omdat het nog een vrij nieuw product is, kan het zijn dat er nog niet veel over bekend is. Hopelijk lukt het je om de problematiek te omzeilen. Sinds ik de ego AIO met grote druk dicht draai, heb ik er geen problemen meer mee.

 7. 2Vape schreef:

  @Carla; het lijkt er op dat je een o-ring bent kwijt geraakt. Dit is een rubber ringetje dat aan de onderzijde van je drip tip zit, waardoor deze klemt. Wellicht kun je deze van een oude drip tip afhalen en terug om je ‘originele drip tip’ doen. Mocht je het ringetje niet zijn kwijt geraakt; dan kan even laten ‘wellen’ in heet water helpen. Dit zorgt ervoor dat de o-ring weer iets uitzet. Niet te lang anders welt deze teveel op en krijg je de drip tip er niet meer op omdat hij te dik is. Maar ik denk dat het eerste geval aan de hand is. Succes wederom!

 8. Carla schreef:

  @2Vape, dank je wel voor je reactie. Zal hem nog eens goed bekijken. Hij is zwart, dus is het moeilijk te zien. Daar ik maar 2 drip tips heb (de zwarte en de doorschijnende) durf ik niet zomaar dat ringetje van de goede af te halen. Ik zal eens kijken of ze ook los te koop zijn. Nogmaals bedankt!

 9. Dennis schreef:

  Ik ben van plan deze te bestellen. Wil het risico wel nemen ivm hitte. Die topdeck is dan de deksel waar de driptip op zit en die moet je hard ingedrukt houden met vast draaien?

 10. 2Vape schreef:

  Nee niet persee hard duwen, meer goed duwen en continu.
  Mijn exemplaar had problemen, maar dat hoeft niet bij u ook zo te zijn.

  Veel plezier met de eGo AIO. En ik ben erg benieuwd hoe die het doet.

 11. Dennis schreef:

  Ik laat t weten. Welke coil raad je aan. Die 0.6 of 1 bestellen.

 12. 2Vape schreef:

  Bijgeleverd zijn twee coils van 0,6 ohm.
  Ik heb zelf die van 1,0 ohm niet getest.
  0,6 ohm zal meer dampproductie leveren en een grotere boost geven.
  Ik vond de 0,6 ohm zeer fijn, waardoor er bij mij ook geen wens is om een 1 ohm aan te schaffen.

  Als het je eerste e-sigaret is, kan ik mij voorstellen dat je wat rustiger wilt beginnen en dus op 1,0 ohm uitkomt.
  Anders… gewoon op 0,6 ohm dampen.

 13. Dennis schreef:

  Nou nou wat een drama smoker. Spijt ja ontzettend. Heb hem vanaf woensdag en ben al met mijn laatste coil bezig. Had er 7 incl de 2 die erbij zaten. Heb zelfs 2 op een dag moeten vervangen. Vast of wat losser draaien maakt helemaal niks uit. De coils vliegen er doorheen. De aio wordt niet warm. De verhouding vloeistof is pg 70/vg 30. Hier kan t ook niet aan liggen. Ben geen ketting damper. Weet ook nog niet of ik verder ga met dit ding. Zouden de 1.0 coils het beter doen. Misschien wel 2 dagen. Yeahhh.

  Kortom denk ik dat deze de kliko een bezoekje gaat brengen en kan ik weer opzoek naar een goeie esmoker.

 14. 2Vape schreef:

  Dat de coils wat sneller gingen dan bij andere ecigs was me reeds opgevallen. Maar zo snel heb ik nog niet mee gemaakt. Flink balen voor je!
  Ik zelf doe met de 0,6 ohm max 7 dagen. En met andere beginnerssets wel 2 weken. Daarnaast is deze coil erg gevoelig voor dondere e-liquids. Denk aan coffee en caramelachtige smaken. Ook is de coil erg vatbaar voor hoge nicotinegehalten.

 15. Dennis schreef:

  Vloeistof is water kleur en nico gehalte is 18 mg. Top zit er nu heel los op. Tot nu toe gaat t goed. Ze hebben t ook over luchtbelletjes. Heel af en toe zie ik ze. Hitte heb ik gelukkig geen last van.

 16. Carla schreef:

  Nog even een reactie mijnerzijds. Ik heb de AIO nu een tijdje, heb hem aardig onder de knie maar ben er niet echt over te spreken. De coils vliegen er doorheen. Ik ben geen grote roker maar om de 2 / 3 dagen moet ik hem toch wel vervangen. Het probleem van het heet worden en pruttelen steekt af en toe ook weer de kop op.
  Kortom, ik vind het geen onverdeeld succes deze AIO.

 17. Kurt Schatteman schreef:

  Ikzelf heb sinds enkele weken 2 AOI’s in gebruik. Mijn vriendin heeft er naast haar 2 ‘Vapour 2”s ook eentje in gebruik. Alle 3 de toestellen vapen zeer goed, eigenlijk maar zelden zulk een goed toestel in handen gehad.

  Een collega van mij heeft deze week ook zo een toestel aangeschaft. Zij kreeg er een gratis ‘Meloen’ liquidje bij welke ze natuurlijk wel wou uitproberen. Een ware ramp … de spetters vlogen er met hoge snelheid af. Tot wel een volle meter ver. Ronduit gevaarlijk, zeker als je de knop indrukt net op het moment dat de schouw zich in de richting van de ogen begeeft.

  Gezien ik wel interesse heb in die dingen heb ik me ontfermd over het probleem. De tank leeggemaakt, alles met keukenrol zoveel als mogelijk drooggemaakt en gevuld met een liquid waar ik zeker van weet dat die het goed doet in mijn toestellen. (Millers Shag)

  Na een tijdje begon het spuwen te minderen. (Na een tijdje : Gezien de atomizer nog doordrenkt is met de vorige liquid kan het even duren alvorens deze laatste volledig weg is)

  Mijn vermoeden is dat de liquid die ze er gratis bij kreeg een goedkoop, iets te vloeibaar (te veel water of PG), goedje was waardoor de atomizer oververzadigd geraakt is met ‘vulkaanuitbarstingen’ tot gevolg.

  Dikkere liquids zorgen dan weer af en toe voor een, weliswaar milde, dry hit.

  Het lijkt mij, maar ik ben geen expert, dat de AIO (inclusief Cubis Tank) vooral geschikt is voor 50/50 (PG/VG) liquids (niet te vloeibaar, niet te dik)

  De Millers Liquids (zowel Silver als Goldline) doen het bij mij uitstekend.
  Coffee van EHALE lijkt dan weer een beetje te dik met af en toe een milde dry hit.
  Heisenberg (Vampire Vape) doet het fantastisch. (Aparte smaak wel)

  Vapen is een hobby (proeven, testen, leren). De AIO is in dat opzicht, eens je wat ervaring opgedaan hebt, een uitstekend toestel.

  Als vapen een manier is om van het roken af te raken, en je absoluut geen interesse hebt in het vapegebeuren zelf, dan is de AIO allicht niet de beste keuze. In dat geval ben je misschien beter af met cigalikes. Hoewel cigalikes verre van mijn voorkeur genieten ben ik redelijk onder de indruk van de ‘Vapour 2’

 18. 2Vape schreef:

  Mooi verwoord! Fijn een positieve ervaring te hebben. Het is dan ook zeker een mooi dampertje en ik gebruik hem zelf ook nog steeds regelmatig.
  Met betrekking tot je waarnemingen over de dikte van de vloeistof ben ik het niet helemaal eens. Ik gebruik eigenlijk alleen maar vloeistoffen met 80% en meer VG, vrij stroperig dus. En toch had ik er problemen mee. Pas toen ik de e-sigaret volgens gebruiksaanwijzing dicht draaide, was het over. Nu heb ik er alleen nog maar plezier aan.

 19. Joyce schreef:

  Ik had dit probleem ook aan het testen gegaan met het ding en 50/50 doet het goed wel nog wat geknetter maar inderdaad dat er nog liquid in de coil zit met 80vg/20pg doet ie het geruisloos maar wordt wel nog heet dus heb ik een langere driptip (mondstuk)erop gezet hoop dat iemand wat aan mijn info heeft maar raad beginners dit aparaat ego aio echt af heb zelf geen goede ervaringen ermee gehad heb nu de ego one mini besteld en heb al een maand de eleaf istick pico en die is geweldig suc6 en vape on

 20. 2Vape schreef:

  Info is altijd handig 😉 bedankt voor je reactie!

 21. tamara schreef:

  Ik heb hem vandaag binnen gekregen, batterij zou vol zijn (brand geen licht) en doet niets als ik hem van de usb af haal, als ik hem eraan laat zitten zie ik de lichtjes opkomen maar dampt helemaal niet. Iemand een idee wat hier fout gaat? Heb verkoper ook al benaderd maar die is vandaag gesloten.

 22. 2Vape schreef:

  Wellicht staat de AIO uit? 5x kort achtereen op de vuurknop drukken en dan gaat deze aan

 23. Carmen van Riel schreef:

  Wat een vreselijk apparaat, maar ga je dan toch vapen, neem dan de 1,5 ohm Clapton coil hierbij wordt het mondstuk veel minder warm en is de dampproduktie nog goed. Ik heb de AiO nu enkele maanden en bemerk dat de schroefdraad aan slijtage onderhevig is, wat dus bovengenoemde problemen van borrelen, en veel vloeistof uit het mondstuk gooien en onregelmatige damp, veroorzaakt. Daarnaast is het verbruik van vloeistof hoog te noemen, de coil slurpt een hele hoop op. Dan de batterij, zucht, hoe vaak deze niet naar behoren functioneert. En de winkel, in mijn geval esmokingworld, doet alsof haar neus bloedt en meld dat er geen andere klachten zijn. makkelijk geld verdienen zo!

 24. Linda de bruijn schreef:

  Ik heb sinds anderhalve weel de ego aio. Is inmiddels al een keer terug geweest naar de winkel. Hun zeggen dat ie het prima doet maar ik vind het een ramp. Hij pruttelt heel erg. Spetteren is wel minder maar het damp is zo zwaar alsof ik hele zware shag aan het roken bent. Iemand een idee hoe dit op te lossen.

 25. 2Vape schreef:

  Beste,

  De AIO doet het inderdaad niet bij iedereen perfect. Voor het pruttelen en spetteren kun je de ‘zwaai techniek’ gebruiken. Je neemt de AIO in de hand en zwaait hard zodat de druppels er uit vliegen.

  Betreft je andere probleem; ik denk dat je een te hoog nicotine gehalte gebruikt. De AIO is wat krachtiger dan een ander standaard beginnerssetje. De smaak komt dus sterker binnen, ook de ‘smaak’ (belevenis) van nicotine. Naast nicotine kun je ook kijken naar het PG/VG gehalte van je e-liquid. PG zorgt ook voor meer impact in je keel dan VG.

  Succes!

 26. patrick heynickx schreef:

  Mijn eerste verwarmingselement ging een 5 tal weken mee ,voor er een gruwelijke verbrande smaak uit kwam.Maar deze vervangen en werkte weer perfect.Nu na slecht één week heb ik dus weer deze vieze verbrande smaak.Maar toen ik het 1 keer open en dicht draaide was deze smaak weer weg,voor hoe lang dat wacht ik nu af natuurlijk.(zijn de standard 0,6 toestandjes).En wat betreft verbruik vind ik idd zoals ik hier al meer lees dat dit veel verbruikt,en dat de 1.0 minder zouden verbruiken,maar ook iets minder dampen zou geven.Heeft hier iemand nog ervaringen mee, met deze verbrande smaak zo snel al(één week dus)

 27. 2Vape schreef:

  Hoi,

  Ik zelf heb er geen ervaring mee, dat de AIO coils al na 1 week verbrandsmaken. Wel vind ik dat de smaak redelijk snel achteruit gaat. Wellicht kun je de tank sneller bijvullen, zodat de coil altijd vochtig blijft. Daarnaast is het altijd mogelijk dat er eens een coil niet naar behoren werkt. Succes verder!

 28. Carla schreef:

  Hallo, ik wil nog even terugkomen op mijn bevindingen die ik vorig jaar hier heb geschreven, na aankoop van de AIO. Sinds enige tijd gebruik ik een vloeistof met minder PG. Deze is ook stroperiger (dikker dus) dan de 50% PG/50% VG. Sinds ik de andere vloeistof gebruik, heb ik geen last meer van gesputter en gespetter, heet worden van de coil en het zo snel moeten vervangen van de coil. Wel is het raadzaam om op tijd nieuwe vloeistof erin te doen, want als de coil te droog wordt krijg je inderdaad die verbrande smaak.
  Nu ik trouwens een vloeistof gebruik met minder PG, heb ik ook geen last meer kriebels in de keel.
  Al met al valt het ding nu wel mee.

 29. patrick heynickx schreef:

  Beste Carlo, bedankt voor je reactie.Maar ik ben nog maar een beginnend damper,wat bedoel je dus met PG en VG?

 30. 2Vape schreef:

  Propyleen Glycol (PG) en Vegetable Glycerine (VG). Dit zijn de hoofdbestandsdelen van een e-liquid. VG is wat dikker en zachter in de keel. PG zorgt voor de kriebel in de keel en is wat dunner dan VG. Op de verpakking van de e-liquid staat meestal aangegeven wat de verhouding tussen deze twee is

 31. patrick heynickx schreef:

  ok bedankt voor de info!

 32. Lotte schreef:

  In een jaar tijd al drie AIO’s verbruikt, het oplaadpunt is niet stabiel dus verdween bij nummer 1 is zomaar het pinnetje in de esigaret waardoor ik deze niet meer kon opladen, dit was na 4 maanden, bij nummer 2 bemerkte ik al speling op het oplaadschuifje na twee maanden, deze is niet los gegaan maar kaden doet deze ook niet meer, dus nummer 3 van de winkel gehad na lang soebatten en deze lijkt schuin gebouwd aan de onderkant waardoor het ding steeds omvalt zet je hem neer! Resultaat scheurtje in glas. Het rare is dat het oplaadpunt zo gemonteerd is dat de esig rechtop moet staan, maar dan valt deze snel om! De dampproduktie is wel goed zoals te verwachten valt van een sub-ohm apparaat, daardoor wel een veel te hoog liquidverbruik. Niet de ideale esig en vrij duur in gebruik.

 33. admin schreef:

  Bedankt dat je je ervaring deelt. Misschien eens kijken naar de Vaporesso VECO 1? Coils daarvan zijn in ieder geval goedkoper, komt iets meer stoom uit en heeft ongeveer dezelfde afmetingen

 34. Lotte schreef:

  Bedankt, ik ga eens kijken! Zijn er hier op jullie site eveneens gebruikerservaringen van te vinden? Heeft deze esig dezelfde voordelen als de AIO maar zonder dat vervelende oplaadpunt en het hoge liquidverbruik?

 35. admin schreef:

  De Veco is iets krachtiger…. En slurpt net zoveel. Hoe meer damp, hoe hoger het liquid verbruik.

  Hier een link naar onze ervaring;
  https://www.2vape.nl/complete-sets/vaporesso-veco-one/

  Fijne avond,

  Mvg

  Alisha

 36. Marc schreef:

  Bij mij hetzelfde, vindt het uiteindelijk wel een goed apparaat maar je moet het even onder de knie krijgen. De coils gaan bij mij wel twee weken mee maar het is dan ook niet mijn hoofd apparaat. Het was wel mijn eerste en ik had hem idd bijna weg gelegd. Nu is het mijn on the go apparaat en daar voldoet ie prima aan.

  Nu een paar maanden aan het vapen en heb al diverse apparaten, het is een verslaving op zich.

  Eleaf en joyetech hebben leuke apparaten voor een goede prijs.

  Heb een istick, smok, Vaporesso maar ook een justfog, icare en ego aio.

  Ieder heeft zijn eigen dingetje.

 37. Marc schreef:

  Nog even een aanvulling, het loont zich voor dit apparaat een andere drip tip te kopen. Daarmee maakt het spetteren en pruttelen niet zo veel mee uit. Ik gebruik de pure pro mondstuk, door het kleinere gaatje kan je goede mtl hits nemen en de hitte is dan verwaarloosbaar. Ook scheelt het om bij eerste gebruik als ie even stil heeft gestaan, hem af te vuren voor 1a2 seconden tot je de pop hoort, dan is het gesputter een stuk minder en idd goed aandraaien.

 38. Marc schreef:

  Kijk hierboven hoe ik het een en ander opgelost heb.

  Nicotine vapen is heel anders dan roken, ik raad aan niet hoger te gaan dan 6 mg.

  50/50 pg/vg is een stuk zachter voor de keel.

 39. admin schreef:

  Beste Marc,

  Bedankt voor je bijdrage! Daar kunnen we wat mee.

 40. Jess schreef:

  Wow, super bedankt voor je review! Dit is mijn eerste aanschaf en ik begreep maar niet wat er mis was. Na aandraaien en schudden gaat het eindelijk wat beter, maar echt handig is het niet. Voorlopig kijk ik het nog even aan!

 41. admin schreef:

  Graag gedaan Jess. En niet alle Joyetech ego One’s hebben het. Maar ik was er snel klaar mee. De Vaporesso Veco one (zelfde soort) is een apparaat wat ik dus liever aanraad aan de mensen

 42. Shanna schreef:

  De Vaporesso is echter direct op de longen, en niet mond naar longen zoals de Joyetech. Rokers die beginnen hebben echter de gewoonte mond naar longen, zodat de Vaporesso niet echt een aanrader voor deze beginnersgroep is.

 43. 2Vape schreef:

  Bedankt voor je toevoeging!

 44. Kivits schreef:

  Heb er drie in gebruik waarvan er 1 niet te roken is. Constant een brandsmaak in je mond. Al n paar keer helemaal schoon en droog gemaakt en brander vervangen maar t helpt niet

 45. 2Vape schreef:

  Zeker als je er al 2 hebt die het wel doen, weet je hoe het werkt.
  Wellicht een batterij die niet goed gereguleerd wordt? Als die een te hoog voltage afgeeft kan het zijn dat je coil te warm wordt. Komen de verschillende coils uit dezelfde strip? Kan een batch fout zijn in de coils.

  Wat ik zelf heb gehad, op een niet te verklaarbare wijze, dat mijn driptip van mijn AIO ging smelten. Aan de onderkant waar de driptip in de AIO gaat. Kortom ik denk dat het in sommige AIOtjes behoorlijk heet kan worden.

  Mijn advies, terug naar de verkoper ermee.

 46. Naomi schreef:

  Hallo,
  Ik gebruik dit apparaat en vind hem eigenlijk wel fijn. Maar herken de problemen. Is er handzame smoker die jullie wel zouden aanraden?

 47. admin schreef:

  Hoi Naomi,
  Momenteel is de eleaf istick baby ook wel een leukje. Handzaam door zn formaat en qua damp wel te vergelijken met de AIO. Als beginner set staat nog steeds de JustFog Q16 boven aan.
  Maar zo lang je blij bent met de AIO, zeker blijven gebruiken!

  Fijne avond en bedankt voor je reactie.

Stel een vraag of geef een reactie

%d bloggers liken dit: