Consult & Kennis

Soms is aanwezig zijn genoeg…

Even brainstormen over een juist e-sigaret assortiment? Of maak je graag gebruik van mijn kennis tijdens een beurs of open dag? Het kan allemaal.

Ik heb voor diverse klanten op de NSO Retailbeurs gestaan. Dit resulteerde erin dat er altijd op elke e-sigaret vraag een antwoord kwam. Je kunt mij prima plaatsen op de achtergrond of een prominente plek op de voorgrond geven.

Vele ondernemers zoeken ook een klankbord, een extern inzicht of een brainstorm sessie. Zo lang het over elektronische roken gaat, ben ik razend enthousiast om je te ondersteunen middels een consult.

Op de vraag of ik als promotie-werker aan de slag wil is het antwoord; nee. Ik ben graag onafhankelijk en wil mij niet binden aan een merk of bedrijf. Zo krijg je van mij altijd het beste objectieve advies.

Meer weten? Neem contact op! Dat kan via het formulier aan de linkerkant of je kunt ook direct mailen, whatsappen of bellen.