Tabak – Millers Juice

Tabak – Millers Juice

millers tabak  Naam: Tabak
Merk: Millers Juice
Winkel:  www.Rookwinkel.nl
PG/VG: 65% PG 30% VG
Nicotine: 18 mg
Inhoud: 10ml
Prijs: 2,95 euro
Tankcracker: nee

 

Omschrijving product door verkoper.
Op Rookwinkel zelf kon ik niet 1 2 3 de omschrijving terug vinden. Op de site zelf van Millers Juice staat wel de benodigde informatie:

De naam in deze zegt alles: een echte tabak smaak. Voor velen een all day vape en geliefd bij zowel beginnende als gevorderde dampers.
De silverline liquids zijn uiteraard 100% Nederlands en bestaan uit een basismix van 65%PG, 30%VG en 5% Smaakstoffen (De smaakstoffen zijn op PG basis). Afhankelijk van het door u gekozen nicotine gehalte bevat de e-liquid 0 tot maximaal 18 mg nicotine per ml. (millersjuice.com)

Omschrijving product door 2Vape.
Ik heb de liquid getest in een Justfog 1453 clearomizer. De test is op 18mg, zodat de ervaring ook interessant kan zijn voor de beginnende damper.
Gezien ik altijd 6mg Nicotine per milliliter damp, was dit toch even een zware binnenkomer.
Hij schuurt langs je keel, ploft neer in je longen, blijft daar even goed hangen en geeft een smaak van verse tabak. Als je de teer er even bij denkt, ben je eigenlijk weer ouderwets aan het roken. Uiteraard vind ik het niet smaken naar welke tabaksmerk dan ook, maar het heeft wel een hele goede balans tussen, zoet (bijna verwaarloosbaar), tabakssmaak en een heel klein vleugje ‘fris’. Zonder dat frisse zou de liquid wel heel zwaar vallen denk ik. Laten we eerlijk blijven, er gaat natuurlijk geen enkele liquid naar teer en 40 kankerverwekkende stoffen smaken, dat je dan zeer dicht in de buurt komt als liquid-brouwer, dan doe je het wel goed.
De gier is perfect. Ik vraag mij wel af of de makers de gier weten te behouden op een lagere nicotine gehalte. Mocht iemand daar antwoord op hebben, zie ik dit graag terug in de reacties onderaan de review.

Onder aan de review heb ik bij de ADV, nee ingevuld. Ik wil melden dat het persoonlijk is voor mij zelf. Ik zou een beginnende damper die overstapt van een pakje peuken per dag, wel degelijk Millers Juice aanraden!! Enkel ik houd tegenwoordig van iets meer zoet en een veel lager nicotine gehalte.

Kortom rook je, wil je dampen? Damp je en mis je die ene smaak? Dit is ééń van die liquids, die je goed op kunnen weg helpen. En de prijs is in tegenstelling tot de gier, super zacht.

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
op 18mg nicotine
Damp: 5
Gier: 9
ADV: nee, voor mij niet

Categories:

Stel een vraag of geef een reactie

%d bloggers liken dit: