Over 2Vape

E-sigaret kopen?

Dan ben je helaas op de verkeerde site terecht gekomen. Het enige wat je hier kunt vinden is informatie over de elektronische sigaret en het gebruik er van.

Blog & Reviews

Via diverse blogs & reviews houd ik jullie op de hoogte van wat er op mijn pad komt in e-sigaret land. Dit om de onwetendheid te verkleinen en de overstap van roken naar dampen te versimpelen. De reviews & blogs maak ik geheel op eigen en onafhankelijke wijze. Dit gebeurd op vrijwillige basis en is dan ook bedoeld voor non-commerciële doeleinden. Deel de informatie gerust met kennissen en familie om zo jouw dampplezier te verdubbelen.

Houd er een klein beetje rekening mee dat sommige artikelen al verouderd kunnen zijn. Als ik in 2015 heb geschreven dat product X het beste systeem is wat je maar kunt bedenken… Tja daar heb je nu in het heden vrij weinig aan. Let daarom een beetje op de tijdstempel die bij elk bericht staat.

Hartstikke leuk als je wilt reageren op de blogs & reviews. Ook als je een vraag hebt, stel deze gewoon. Onder ieder bericht is er ruimte om een reactie te plaatsten. Doorgaans krijg je binnen 2 werkdagen reactie terug en hopelijk heb ik het antwoord voor je! Laten we als dampers elkaar goed op weg helpen, des te makkelijker is het.

Diensten

2Vape heeft ook een commerciële kant. Via een design-platform ‘Redbubble’ worden er vape stickers en t-shirts verkocht. 2Vape zelf verkoopt geen producten. Ik lever enkel wat designs aan en krijg daar een kleine vergoeding over. Het is meer een hobby dan broodwinning. Neem gerust eens een kijkje.

Daarnaast bied ik aan diverse bedrijven mijn kennis aan. Dit in de vorm van workshops voor medewerkers die e-sigaretten mogen verkopen. Maar ook het opzetten van een webshop (vape gerelateerd) behoort tot mijn diensten. Kijk maar eens onder het kopje ‘Diensten’.

Wie ben ik?

Achter 2Vape schuilt één persoon, en dat ben ik; Alisha. Ondertussen al 34 jaartjes oud en een full time damper. Ik ben onafhankelijk deskundige op het gebied van elektronische dampwaren. Ondertussen zijn alle die-hard dampers dat wel, mijn kracht zit hem vooral in het kunnen vertalen van moeilijke begrippen naar Jip en Janneke taal. Tevens heb ik veel ervaring met het werken binnen de Primera en dat maakt mijn expertise helemaal compleet.

Al meer dan 5 jaar ben ik bezig als onafhankelijk deskundige op het gebied van elektronisch dampwaren. Mijn vrijwillige bijdrage aan de damp-wereld kun je hier natuurlijk op de site bewonderen. Verder heb ik een ontzettend leuke samenwerking genoten met diverse bedrijven. Nieuwsgierig? Kijk dan even bij Portfolio