Workshops

Geschikt voor ondernemers, medewerkers maar ook B2C.

Cursus e-sigaret klassikaal

Maximaal 15 personen
Tijdsduur: 2 – 3 uur
Kosten: € 250 (excl BTW en reiskosten)

Op interactieve wijze wordt de basiskennis van de e-sigaret uitgelegd. Daarnaast worden er ook verkoop technieken behandeld m.b.t. de e-sigaret. Deze training is ideaal voor ondernemers die samen met hun medewerkers kennis over de e-sigaret en het verkopen ervan willen optimaliseren. De  cursus duurt circa 2 uur. Daarna is er nog voldoende tijd voor vragen en discussie.

Cursus e-sigaret één op één

Maximaal 5 personen per dag
Tijdsduur: 60 min p.p.
Kosten: € 60 p.p.  (excl BTW en reiskosten)

Ideaal om een cursus geheel op maat volledig te benutten. Laat uw medewerkers om de beurt een privé cursus e-sigaret volgen. Dit heeft als voordeel dat er meer informatie opgenomen kan worden. En dat de cursus nog beter afgestemd is op elk individu. De basis per cursist is hetzelfde, maar er zullen ook verschillen zijn. Zo vormt elke cursist een puzzelstukje en zijn zij als team een compleet plaatje. Uit ervaring is gebleken dat dit ook daadwerkelijk terug te zien is in uw e-sigaret omzet!

Aanwezige kennis & Cursus Combo

Eerste 3 uur zijn vrij in te vullen
Cursus: Maximaal 15 personen
Tijdsduur: 3 uur + Cursus 2 – 3 uur
Kosten: € 390 (excl BTW en reiskosten)

Drie uur lang een e-sigaret specialist in de winkel? Met aansluitende een cursus voor u en uw medewerkers? Dat kan! Zo kunt u bijvoorbeeld een e-sigaret informatie dag houden voor uw klanten. Of u benut de eerste drie uur om samen met 2Vape te kijken naar uw e-sigaret assortiment. Hierbij krijgt u informatie over eventuele aanvullingen / aanpassingen die uw omzet doen verhogen. Of wellicht wilt u in deze drie uur één op één cursussen aanbieden aan uw medewerkers?

Na winkel sluiting volgt een klassikale cursus voor u en uw medewerkers. De cursus duurt ca. 2 tot 3 uur.

Overige informatie

cursus e-sigaret

Alle e-sigaret cursussen en trainingen worden gegeven door Alisha van Wijk. Zij is al 5 jaar specialist op het gebied van e-roken. Ook heeft zij voldoende ervaring als verkoopster. Deze ervaring heeft zij opgedaan door enkele jaren werkzaam te zijn voor Primera winkels. En juist deze match is haar kracht voor u als ondernemer.

Er worden altijd handige info-sheets uitgedeeld, waardoor u na de training nog even terug kunt lezen wat er besproken is. De cursus vindt altijd bij u op locatie plaats. In uw eigen winkel is het immers waar het in de praktijk ook moet gebeuren.