Workshops

Geschikt voor ondernemers, medewerkers maar ook B2C.

Cursus e-sigaret klassikaal – basis

Maximaal 15 personen
Tijdsduur: 2 – 3 uur
Kosten: € 275 (excl BTW en reiskosten)

Op interactieve wijze wordt de basiskennis van de e-sigaret uitgelegd. Daarnaast worden er ook verkoop technieken behandeld m.b.t. de e-sigaret. Deze training is ideaal voor ondernemers die samen met hun medewerkers kennis over de e-sigaret en het verkopen ervan willen optimaliseren. De cursus duurt circa 2 tot 2,5 uur. Daarna is er nog 30 minuten tijd voor vragen en discussie.

Meestal vang ik een paar minuten voor sluitingstijd aan. Ik zet mijn demo producten gereed en wanneer een ieder zo ver is, kunnen we beginnen aan de workshop. Uiteraard hebben we vooraf duidelijk de onderwerpen besproken en ben ik op de hoogte van jullie assortiment. Zo wordt het een echte workshop op maat. Qua ruimte heb ik niet veel nodig; een klein tafeltje of stukje toonbank voldoet al. Zelf neem ik een handig flip-over bord mee en natuurlijk alle demo damp producten die van toepassing zijn.

Overige informatie

Alle e-sigaret cursussen en trainingen worden gegeven door Alisha van Wijk. Zij is al 5 jaar specialist op het gebied van elektronische dampwaren. Ook heeft zij voldoende ervaring als verkoopster. Deze ervaring heeft zij opgedaan door enkele jaren werkzaam te zijn voor Primera winkels. En juist deze match is haar kracht voor u als ondernemer.

Er worden altijd handige info-sheets uitgedeeld, waardoor u na de training nog even terug kunt lezen wat er besproken is. De cursus vindt altijd bij u op locatie plaats. In uw eigen winkel is het immers waar het in de praktijk ook moet gebeuren.

Meer maat werk?

Soms komt het voor dat een basis workshop niet voldoende is. U wilt bijvoorbeeld dat de training geheel toegespitst is op uw bedrijf. Meestal wordt er dan gebruik gemaakt van een Powerpoint presentatie bij u op het kantoor. Deze zal conform uw huisstijl zijn en voldoen aan de richtlijnen die u zelf opstelt.

Deze optie is ideaal als u meerdere workshops afneemt. Voor maatwerk wordt alleen bij de eerste workshop een toeslag berekend van €75 excl. BTW. De daar opvolgende identieke workshops zullen als basis workshop gefactureerd worden.